Φιλοξενία Πάρτι στο ΟΝΑΡ

Διαθέτουμε τους άνετους και χαρούμενους χώρους του «ΟΝΑΡ»,  για τη φιλοξενία των πάρτι των μικρών μας φίλων. Σε ξεχωριστή ευρύχωρη αίθουσα οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν  τον καφέ, την τούρτα και τα εδέσματά σας.

Η μουσική σας θα ακούγεται από τις ηχητικές μας εγκαταστάσεις. Τα παιχνίδια, τις αθλοπαιδιές, τα δώρα- έκπληξη για τα παιδιά μπορούμε να τα σχεδιάσουμε από κοινού!

Στόχος μας είναι να νιώσετε πραγματικοί οικοδεσπότες και οικοδέσποινες στη χαρά σας.

Ζητήστε μας να σας ετοιμάσουμε τις προσκλήσεις του πάρτι. Μπορούμε ακόμη να σχεδιάσουμε πρωτότυπα και ιδιαίτερα  δώρα για τους λαμπερούς καλεσμένους σας, όπως μοναδικά τετράδια από τα διακόσια περίπου σχέδια της συλλογή μας (δείτε εδώ) ή ακόμη και  με σχέδια που θα φτιάξουμε αποκλειστικά για εσάς!

Επιπλέον, μπορούμε να φιλοξενήσουμε πάρτι εορτών, αποκριάτικα και αποφοίτησης ενηλίκων, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις βιβλίων και πλήθος άλλων μορφωτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες και την από κοινού διοργάνωση ενός αξέχαστου πάρτι για τους μικρούς ήρωες της ζωής σας αλλά και τους μεγάλους!

Μείνετε συντονισμένοι και πραγματοποιήστε τα όνειρά σας στον ΟΝΑΡ!