Αναγνωστήριο στο ΟΝΑΡ!

Το «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ» του Πολυχώρου Τέχνης και Μόρφωσης Όναρ αποτελεί τον απόλυτο αρωγό ενός μαθητή για μία επιτυχημένη καθημερινή προετοιμασία στα σχολικά μαθήματα του Δημοτικού και του Γυμνασίου σε τμήματα αυστηρά ολιγομελή. Έμπειρο, εξειδικευμένο και αξιόλογο διδακτικό προσωπικό σε κάθε γνωστικό αντικείμενο, θα πρόσφερει στο μαθητή την οργάνωση και τη μεθοδολογία που χρειάζεται και την εξατομικευμένη προσέγγιση που του αξίζει. Η διδακτική μας ομάδα περιλαμβάνει: Φιλολόγους, Μαθηματικούς, Φυσικούς και Χημικούς.

Η εκπαιδευτική διαδικασία ακολουθεί την εξής πορεία: αναλυτική επεξήγηση του μαθήματος και των κανόνων από τον ανάλογο καθηγητή, επίλυση των ασκήσεων που απαιτούνται από το σχολείο, προσεκτικός έλεγχος των ασκήσεων και επιπρόσθετο υλικό του Αναγνωστηρίου για εξάσκηση με παιδαγωγικό παιχνίδι. Το επιπρόσθετο αυτό υποστηρικτικό υλικό παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές από τις εκδόσεις «Όναρ» και αποτελεί μία απλουστευμένη και ευχάριστη μορφή ασκήσεων για κάθε τάξη και για κάθε μάθημα.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η διαρκής συνεργασία με τους γονείς γι΄αυτό καταγράφεται η καθημερινή αξιολόγηση του μαθητή από κάθε καθηγητή σε έντυπη μορφή ή αποστέλλεται μέσω email έτσι ώστε να ενημερώνονται οι γονείς αναλυτικά: 1) για τους διδακτικούς στόχους του κάθε μαθήματος και 2) για την απόδοση και την πρόοδο του παιδιού.

Στόχοι μας είναι:

  • η εμβάθυνση σε κάθε γνωστικό αντικείμενο,
  • η επίλυση αποριών,
  • η κάλυψη γνωστικών κενών,
  • η απόκτηση δεξιοτήτων για ένα συστηματικό, επιτυχημένο και όχι πολύωρο διάβασμα,
  • η διάπλαση των μηχανισμών σκέψης,
  • η ενθάρρυνση,
  • η αυτονομία,
  • η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση των μαθητών.

Το εκπαιδευτικό περιβάλλον του Αναγνωστηρίου είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να καλλιεργεί τη φιλομάθεια στο παιδί, αλλά και να διεγείρει το πνεύμα του. Ο χώρος είναι ευχάριστος, ζεστός, οικείος, φιλόξενος και εξοπλισμένος με σύγχρονες και ευρύχωρες αίθουσες που διαθέτουν πίνακα, προτζέκτορα, βιβλιοθήκες και υπολογιστές για την καλύτερη δυνατή μορφωτική εξέλιξη των μαθητών. Έτσι, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της γνώσης, οι μαθητές μας οδηγούνται στην επιτυχία και σε εξαίσια μαθησιακά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα σπουδών μας αποτελείται από 3 ώρες καθημερινής μελέτης από Δευτέρα έως Παρασκευή με τις εξής επιλογές ωραρίου: 13:30 – 16:30 ή 16:00 – 19:00

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ημερών μελέτης όπως επίσης και η δυνατότητα κατανάλωσης μεσημεριανού γεύματος στο χώρο μας το οποίο φέρνουν τα παιδιά από το σπίτι τους.

Απαραίτητη γραφική ύλη που πρέπει να έχουν μαζί τους οι μαθητές στο Αναγνωστήριο:

  • το σχολικό πρόγραμμα μαζί με τα βιβλία και τα τετράδια του σχολείου
  • πλήρης κασετίνα με γεωμετρικά όργανα και 2 μαρκαδοράκια υπογράμμισης (διαφορετικών χρωμάτων)

Ώρες γραμματείας για ραντεβού, κρατήσεις θέσεων και εγγραφές:
καθημερινά 16:00 – 21:00

Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού στα τηλέφωνα 211 402 60 50 ή 693 20 12 571 ή 690 76 58 344 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, για να σας παρουσιάσουμε όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του Αναγνωστηρίου και να προγραμματίσουμε μαζί μια εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης του προγράμματός μας!