Αναγνωστήριο-Όναρ

Το «Αναγνωστήριο-Όναρ» του Πολυχώρου Τέχνης και Μόρφωσης είναι ένας σημαντικός αρωγός των μαθητών για την επιτυχημένη καθημερινή τους προετοιμασία στα σχολικά μαθήματα Δημοτικού-Γυμνασίου.

Συμβάλλει στην οργάνωση της σχολικής μελέτης και παρέχει σφαιρική προσέγγιση της ύλης στα γνωστικά αντικείμενα. Έμπειροι, εξειδικευμένοι και παιδαγωγικά καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί μεταδίδουν τις γνώσεις τους στους μαθητές μας σε αυστηρά ολιγομελή τμήματα. Την ομάδα μας αποτελούν Παιδαγωγοί, Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί και Χημικοί.

Η εκπαιδευτική διαδικασία ακολουθεί την εξής πορεία: αναλυτική επεξήγηση του μαθήματος και των κανόνων από τον ανάλογο καθηγητή, επίλυση των ασκήσεων που απαιτούνται από το σχολείο, προσεκτικός έλεγχος των ασκήσεων και επιπρόσθετο υλικό για εξάσκηση, εμπέδωση της ύλης με τρόπο βιωματικό. Το επιπρόσθετο αυτό υποστηρικτικό υλικό του Αναγνωστηρίου-«Όναρ» παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές από τις εκδόσεις μας για καθεμία τάξη και για καθένα μάθημα.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η διαρκής συνεργασία με τους γονείς. Γι΄ αυτό καταγράφεται καθημερινά η αξιολόγηση του μαθητή από τον καθηγητή ή αποστέλλεται μέσω email, έτσι ώστε να ενημερώνονται οι γονείς αναλυτικά: 1) για τους διδακτικούς στόχους των μαθημάτων, την απόδοση και την πρόοδο του παιδιού.

Το εκπαιδευτικό περιβάλλον του «Αναγνωστήριο-Όναρ» είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για να καλλιεργεί τη φιλομάθεια στο παιδί, αλλά και να διεγείρει το πνεύμα του. Ο χώρος είναι ευχάριστος, ζεστός, οικείος, φιλόξενος και εξοπλισμένος με σύγχρονες και ευρύχωρες αίθουσες που διαθέτουν πίνακα, προτζέκτορα, βιβλιοθήκες και υπολογιστές για την καλύτερη δυνατή μορφωτική εξέλιξη των μαθητών. Έτσι, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της γνώσης, οι μαθητές μας οδηγούνται στην επιτυχία και σε εξαίσια μαθησιακά αποτελέσματα.

Πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών μας αποτελείται από 2-3 ώρες καθημερινής μελέτης από Δευτέρα έως Παρασκευή με τις εξής επιλογές ωραρίου: 13:30–16:30 ή 16:00–19:00

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ημερών μελέτης, όπως επίσης και η δυνατότητα κατανάλωσης μεσημεριανού γεύματος στον χώρο μας το οποίο φέρνουν τα παιδιά από το σπίτι τους.

Απαραίτητα υλικά που πρέπει οι μαθητές να έχουν μαζί τους στο Αναγνωστήριο:

• το σχολικό πρόγραμμα μαζί με τα βιβλία και τα τετράδια του σχολείου τους.

• πλήρη κασετίνα με μολύβια, στυλό, γόμα, ξύστρα, με γεωμετρικά όργανα και 2 μαρκαδοράκια υπογράμμισης (διαφορετικών χρωμάτων).

Ώρες γραμματείας για ραντεβού, κρατήσεις θέσεων και εγγραφές:

Καθημερινά 13:00–20:00

Κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού στα τηλέφωνα 211 402 60 50 ή 693 20 12 571 ή 690 76 58 344 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, για να σας παρουσιάσουμε όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του Αναγνωστηρίου και να προγραμματίσουμε μαζί μια εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης του προγράμματός μας!