Ανακοίνωση ΟΝΑΡ: «Μένουμε σπίτι δημιουργικοί»

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, αναστέλλουμε τη λειτουργία  του Πολυχώρου Τέχνης και Μόρφωσης «ΟΝΑΡ» για το ακόλουθο χρονικό διάστημα, από την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Σεβόμενοι, λοιπόν, τα μέτρα  που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, εμείς «Μένουμε σπίτι δημιουργικοί» . Θέλουμε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια για μία ευχάριστη, αλλά και εποικοδομητική παραμονή σας στο σπίτι γι’ αυτό κάποια μαθήματά μας θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Σας προτείνουμε, επιπλέον, να επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας, την δωρεάν ψηφιακή βιβλιοθήκη, με πολλούς τίτλους γνωστών βιβλίων και βιβλιοπροτάσεις, quiz ορθογραφίας και προτάσεις για επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις. Διαλέξτε ό,τι σας ταιριάζει και σας κεντρίζει το ενδιαφέρον αξιοποιώντας τον ελεύθερο σας χρόνο ποιοτικά.

Ταυτόχρονα με την ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά κοντά σας τον Δεκέμβρη, μπορείτε ακόμα να συνεχίζετε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 211 402 60 50 – 693 20 12 571 – 690 76 58 344  ή μέσω του email μας onarpolyxoros@gmail.com, για να κάνετε  τις  μελλοντικές σας κρατήσεις,  προκειμένου να σας φιλοξενήσουμε σε κάποιες από τις ακόλουθες περιστάσεις που σας ενδιαφέρουν: πάρτι εορτών, αποκριάτικα και αποφοίτησης ενηλίκων, θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις βιβλίων και πλήθος άλλων μορφωτικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες και την από κοινού διοργάνωση ενός αξέχαστου πάρτι για τους μικρούς ήρωες της ζωής σας αλλά και τους μεγάλους!

Μείνετε  υγιείς, ενεργοί πνευματικά και έτοιμοι να πραγματοποιήστε τα όνειρά σας στο ΟΝΑΡ!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολυχώρου Τέχνης Μόρφωσης και Τέχνης «Όναρ»