Δρομείς προσέλθετε!

Το “ΌΝΑΡ” συμμετέχει για πρώτη φορά σε Αγώνα Δρόμου 3χλμ. την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 09:10 π.μ. στα πλαίσια του Ημιμαραθωνίου Αθήνας! Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας για το 2018 είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να λείπει το “Όναρ” από αυτή τη σημαντική διοργάνωση που ένας από τους στόχους του είναι να αναδείξει το αθλητικό ιδεώδες το οποίο συμβάλλει στην ολόπλευρη καλλιέργεια του πνεύματος, του ήθους, της ψυχής και του σώματος του κάθε ανθρώπου.

Για 7η λοιπόν συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων και ο Σέγας με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής, διοργανώνουν έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στις 18 Μαρτίου στον οποίο αναμένεται να τρέξουν πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Επιλέξαμε να λάβουμε μέρος στον Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. που είναι ο πιο “μικρός” σε χλμ. αγώνας έτσι ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή μικροί και μεγάλοι, αθλητές ή μη, και να απολαύσουν με ελαφρύ τρεξιματάκι ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό στους άδειους δρόμους του κέντρου της Αθήνας!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους.

Η εκκίνηση του αγώνα είναι επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα (Κολωνάκι, κοντά στη ΛΑΕΔ) και ο τερματισμός επί της οδού Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι η ακόλουθη:
Βασ.Σοφίας (ρεύμα καθόδου προς Σύνταγμα)-Ακαδημίας- Χαλκοκονδύλη-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Λ.Αμαλίας (Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη)

Ώρα προσέλευσης στον χώρο της εκκίνησης του αγώνα: 08:30 π.μ. το αργότερο!
Ώρα εκκίνησης: 09:10 π.μ.
Ώρα ολοκλήρωσης αγώνα: 10:00 π.μ.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Παροχές:

  1. Αριθμός συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
  2. Αναμνηστικό Μετάλλιο Τερματισμού (σε όλους ανεξαιρέτως τους δρομείς)
  3. Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, νερά, ισοτονικά ποτά, αναψυκτικά, μπανάνες κ.α.)
  4. Online ανακοίνωση αποτελεσμάτων
  5. Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

 

Όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία μπορείτε να τα δείτε και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
www.athinahalfmarathon.gr