Καλοκαιρινή Γιορτή ΟΝΑΡ – 11 Ιουνίου 2019 (ανανεωμένο)

Με μία εξαιρετικά όμορφη, δημιουργική και χαρούμενη εκδήλωση καλωσόρισαν το καλοκαίρι τα παιδιά του Πολυχώρου Τέχνης και Μόρφωσης «Όναρ» την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 στην έδρα του Πολυχώρου στην οδό Δωριέων 12 στο Γαλάτσι. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με πολύ κέφι και πολλά χαμόγελα και τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα!

Άνοιξαν την αυλαία οι ζωγράφοι μας παρουσιάζοντας τα πολύχρωμα έργα τους που στόλισαν κάθε γωνιά του Όναρ και προκάλεσαν τον θαυμασμό σε όλους μας! Στη συνέχεια, οι παραμυθοπλάστες μας, οι οποίοι απήγγειλαν στο κοινό τα καλοκαιρινά ποιήματά τους που αποτελούσαν δικές τους δημιουργίες, μας μετέφεραν μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και καλοκαιρινής δροσιάς!

Ακολούθησε η μουσικοχορευτική παράσταση της οποίας την έναρξη έκαναν οι κιθαρίστες μας και οι πιανίστες μας που μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους σ’ένα μαγικό μουσικό ταξίδι!Τη σκυτάλη πήραν οι χορευτές και οι χορεύτριες του μοντέρνου και του παραδοσιακού χορού που συνεπήραν με τις χορευτικές τους ικανότητες και τις όμορφες χορογραφίες τους το κοινό!

Τα παιδιά προκάλεσαν συγκίνηση και ενθουσιασμό σε γονείς, δασκάλους και παρευρισκομένους και εντυπωσίασαν με τα ταλέντα τους!
Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο αποτέλεσμα που απολαύσαμε!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!