Μαθαίνω και Δημιουργώ – Προγραμματισμός Μαρτίου 2019

Η Άνοιξη πλησιάζει και εμείς στο τμήμα “Μαθαίνω και Δημιουργώ” για παιδιά από 2 έως και 5 ετών, ετοιμαζόμαστε για πολλά και όμορφα, Ανοιξιάτικα και Αποκριάτικα! Σας περιμένουμε όλους, παλιούς και νέους φίλους μας σε ένα μοναδικό ταξίδι δημιουργικότητας!

Σάββατο 2/3
Μύρισε Άνοιξη! Τι παρατηρούμε αυτήν την εποχή του χρόνου; Τι συμβαίνει στη φύση; Τι αλλάζουμε πάνω μας; Τι συνηθίζουμε να φοράμε με τον ερχομό του Μάρτη;

Πέμπτη 7/3
Μεταμορφωνόμαστε! Πώς μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε κάτι/κάποιον άλλον; Πότε συνηθίζουμε να το κάνουμε αυτό; Με απλά υλικά φτιάχνουμε τις δικές μας μάσκες και ανακαλύπτουμε τα μυστικά για το πέταγμα του χαρταετού!

Πέμπτη 14/3
Τα χρώματα της Άνοιξης. Λουλούδια, φρούτα και λαχανικά, ζώα και πτηνά όλα χρωματιστά! Παίζουμε παιχνίδια με τα χρώματα και φτιάχνουμε τις δικές μας πολύχρωμες κατασκευές!

Σάββατο 16/3
Παιχνίδια από τα παλιά. Τι παιχνίδια συνήθιζαν να παίζουνε παλιά; Ποια από αυτά τα παίζουμε και σήμερα; Ας δοκιμάσουμε να παίξουμε.

Πέμπτη 21/3
Μακριά-κοντά. Με ποιους τρόπους μπορούμε να επικοινωνήσουμε όταν είμαστε μακριά με κάποιον; Ανακαλύπτουμε με ποιους τρόπους επικοινωνούν οι άνθρωποι και κατασκευάζουμε και εμείς το δικό μας.

Πέμπτη 28/03
Το πάρτυ των αισθήσεων! Ποιες είναι οι αισθήσεις μας; Πώς τις χρησιμοποιούμε;

Σάββατο 30/3
Χρώματα και σχήματα, νήματα και συναισθήματα γίνονται παιχνίδι! Φτιάχνουμε τα δικά μας παιχνίδια και παίζουμε με τα συναισθήματα!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των συναντήσεων μας. Σας περιμένουμε!