Νέα τμήματα και καινοτόμα προγράμματα στο ΟΝΑΡ!

Ο χειμώνας σιγά-σιγά έρχεται και εμείς οι άνθρωποι του ΟΝΑΡ θα σας κρατήσουμε “ζεστούς” με τα νέα τμήματα και τα πρωτοπόρα προγράμματα που ξεκινούν άμεσα! Διαβάστε τις παρακάτω ανακοινώσεις και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  1. Νέο τμήμα ενηλίκων “Αργεντίνικο τάνγκο”: 1ο μάθημα: Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 ώρα: 18:00-19:00. Τις Κυριακές 11, 18 και 25/11/2018  στις 18:00-19:00 τα μαθήματα θα είναι ανοιχτά για όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους.
  2. Λέσχης ανάγνωσης ενηλίκων: Κάθε Παρασκευή 19:30- 21:00.

 

Νέα τμήματα για το Δεκέμβρη!

  • Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των συναντήσεων για δύο καινοτόμα προγράμματα του Πολυχώρου Τέχνης και Μόρφωσης “Όναρ”. Σας περιμένουμε, λοιπόν, να δημιουργήσουμε την πρώτη Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων και την πρώτη Κινηματογραφική Λέσχη Ενηλίκων του Πολυχώρου Τέχνης και Μόρφωσης “Όναρ”. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του συλλόγου. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη.
  • Νέα τμήματα Δημιουργικής Γραφής Ενηλίκων. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του συλλόγου. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη.
  • Μήνας των τεχνών ο Νοέμβρης για το τμήμα “Μαθαίνω και Δημιουργώ”. Οι μικροί μας συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με τη θεματική ενότητα “Τέχνες” αναλυτικά και στόχος είναι μέσα από ποικίλα παιχνίδια και πρωτότυπες δραστηριότητες, τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με όλες τις μορφές των τεχνών π.χ. θέατρο, χορό, μουσική, ζωγραφική, τραγούδι κ.ά.