Το επιτραπέζιο παιχνίδι του ΟΝΑΡ

Στην προσπάθειά μας να συνεισφέρουμε δημιουργικά στις μέρες του “Μένουμε σπίτι – Μένουμε ασφαλείς” προτείνουμε στους μικρούς (αλλά και τους μεγάλους) φίλους μας “Το επιτραπέζιο παιχνίδι του ΟΝΑΡ”.

Οι πειρατικό καράβι “ΟΝΑΡ” φορτωμένο με αμύθητους θησαυρούς χάθηκε μυστηριωδώς καθώς ταξίδευε προς το λιμάνι του “Φαλακρού πειρατή”. Ο χάρτης θα σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε και να φτάσετε πρώτοι στο θησαυρό.

Χρησιμοποιήστε ένα ζάρι και για πιόνια ότι σας βολεύει! Παρόλο που έχουμε ένα σετ κανόνων, προτείνουμε το τι θα συμβεί όταν κάποιος παίχτης πέφτει πάνω σε κάποιο από τα ειδικά πλακάκια, να το αποφασίσετε μόνοι σας! Έτσι το παιχνίδι θα αποκτήσει άπειρες παραλλαγές και θα κρατήσει το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων αμείωτο για πολύ καιρό.

Για ΔΩΡΕΑΝ αντίτυπα του επιτραπέζιου, τυπωμένα σε χοντρό γυαλιστερό χαρτί, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 693 20 12 571 ή να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Οι παραδόσεις θα γίνουν σε συγκεκριμένες ώρες, ανέπαφα, έξω από το χώρο του ΟΝΑΡ (Δωριέων 12, Γαλάτσι). Αν πάλι θέλετε μπορείτε να το εκτυπώσετε και να ξεκινήσετε το παιχνίδι άμεσα!

Ελπίζουμε σύντομα να καταστεί δυνατό να παίξουμε το επιτραπέζιο μας στο χώρο του ΟΝΑΡ με το ειδικό τερέν του επιτραπέζιου διαστάσεων 3 μέτρα Χ 4,5 μέτρα και να περάσουμε υπέροχα. Εις το επανιδείν!

Θέλω το επιτραπέζιο του ΟΝΑΡ!