Πώς θα έπιανες μια χριστουγεννιάτικη μπάλα από λεπτό γυαλί;
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δώσαμε στο θεατρικό παιχνίδι μας στον πολυχώρο ΟΝΑΡ.
Φτιάξαμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο και το στολίσαμε με μπάλες που μεταφέραμε με διάφορους τρόπους, χωρίς ούτε να τις αγγίξουμε.
Τρέξαμε σαν τάρανδοι, γελάσαμε σαν τον Άγιο Βασίλη, γίναμε χιονονιφάδες που τις παίρνει ο άνεμος και χιονάνθρωποι που λιώνουν όταν βγει ο ζεστός ήλιος.
Σηκώσαμε τον σάκο του Άγιου Βασίλη που με τη φαντασία μας τον κάναμε βαρύ και “ασηκωτο”.
Θεατρικό παιχνίδι στον ΟΝΑΡ
Ένα εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών που περιλαμβάνει αυτοσχεδιασμούς, παιχνίδια ρόλων, κινησιολογικές ασκήσεις, κατασκευές,
κουκλοθέατρο, δραματοποίηση ιστοριών κ.ά.
Με εργαλείο την τέχνη, αλλά και τις τεχνικές του Θεάτρου και του Εκπαιδευτικού Δράματος, στόχος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν τη φαντασία τους, τη δημιουργική τους σκέψη, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή τους και να κατακτήσουν τη γνώση με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό. Στα παιδιά δίνεται ο χώρος να εκφραστούν και να δημιουργήσουν, να προβληματιστούν και να αμφισβητήσουν, να χτίσουν την ενσυναίσθησή τους και να αναπτύξουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη.
ΤΜΗΜΑΤΑ:
Κάθε Παρασκευή 6-7μμ
Για παιδιά 4-6 ετών
Κατηγορία: Ανακοινώσεις
Ετικέτες: θεατρικό παιχνίδι, ΟΝΑΡ, Όναρ πολυχώρος











